Publicat de: mrkiry | 13/12/2012

…se intampla iar…persista in aer,e pretutideni…

Fiecare muget de dor,de neputinta tresalta inainte-mi si ma duce catre un colos impas psihic si fizic.Tot Universul parca s-a pus la cale sa comploteze impotriva existentei mele nesemnificative si parca linistea pe care speram sa o savurez in tihna,dispare in umbra neputintei.

S-a creat in jurul meu o tensiune perfect enervanta si parca fiecare persoana care doreste un gram de socializare este atacata de diavolul din mine.Resping orice urma de prietenie sau bunadispozitie care imi ramasese,atrag toate oalele sparte de partea mea si nu inteleg de ce.

Din putul gandirii am copt-o:poate ca intr-o viata anterioara am fost un fel de Dionis,poate ca am vrut sa par curul destept al omenirii,iar acum trebuie sa trag ponoasele in viata pe care o simt psihic si fizic.Tind sa alung orice urma de speranta,iar venirea sarbatorilor accentueaza inevitabil nemultumirea si durerea pe care trebuie sa le suport.

Vartejul de magie neagra de deasupra mea ma poarta catre trecutul apasator: nu am dreptul sa traiesc in prezent,sunt condamnat sa raman in trecut.Incerc din rasputeri sa sparg bariera,dar ceva ma face sa intorc capul peste umar de fiecare data.

M-am dezbracat in cersetor de pofta de viata,candva am fost fericit si multumit de viata pe care o traiam…Pacat ca era in trecut….

P.S: Perseverez….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: