Publicat de: mrkiry | 23/08/2010

Cine face primul pas???

Cum spuneam si mai inainte uneori cad in melancolie…si asa am ajuns sa-mi intreb eu logica,inteligenta,experienta sau ce mai vreti voi, „cine ar trebui sa faca primul pas intr-o relatie?” sau mai pe sleau „cine ar trebui sa fie mai tupeist?baiatul sau fata?”

Gandind ca un baiat caruia ii place sa fure,raspunsul meu nu poate fi altul decat: E clar ca baiatul.

Consider ca un baiat,de fapt barbat trebuie sa fie barbat nu numai cu ce are in pantaloni,ci sa isi mai foloseasca „barbatia” si la alte actiuni cum ar fi cuceritul femeilor,tupeul(care ar trebui sa fie caracteristic lor),forta etc.

Sunt unul dintre acele persoane care cred ca daca esti barbat,nu trebuie sa fii mai epilat decat femeia.Desigur,daca „idealul tau in viata,e femeia cu mustata” atunci regula se anuleaza.

Un barbat trebuie sa fie sensibil atat cat trebuie si nu mai mult( in caz contrar,e foarte posibil sa nu se lege nimic),iar o femeie ceva mai mult  si sa „stea”,adica sa asculte,nu altceva :))

O femeie cu prea mult tupeu,se poate sa devina la un moment dat „prea barbat”.Adevarul e ca daca iti plac fetele mai tupeiste,ori esti tu foarte barbat(deci mai barbat ca tine nu se poate,pentru ca tu trebuie sa fii cu mult mai „barbat decat ea.).

Deja am deviat de la subiect….

Atunci,care ar fi criteriul dupa care putem sa hotaram ca barbatul sau femeia trebuie sa faca primul pas?raspunsul e sec:niciunul.

Fiecare relatie difera,fiecare om difera.Consider ca primul pas trebuie sa il fac eu,dar nu e exclus ca fata sa imi dea de inteles ca doreste ceva cu mine.Din perspectiva mea,daca nu dau atentie unei anumite persoane,inseamna ca nu doresc sau nu dau nicio sansa relatiei cu ea.

Ideal si frumos ar fi ca baiatul sa faca primul pas.Exista asemenea fete care au pretentia la chestii de genul asta.In caz contrar acei baieti risca sa devina modarlai,molatici si implicit sperantele esueaza.

Intervine si problema fetelor care sunt mult prea tupeiste.Fiind exagerat de tupeiste,isi gasesc cu greu un barbat pe nasura lor,iar daca nu isi gasesc si isi fac lipeala cu unul mai putin tupeist,atunci relatia e sortita esecului.

Luand in considerare cele de mai sus,atunci reiese ca barbatul e vanatorul,iar femeia e doar o caprioara…Asta se mai poate spune si alt mod: FEMEIA E UN ANIMAL CARE TRAIESTE PE LANGA CASA OMULUI SI SE HRANESTE CU ZILELE BARBATULUI

Daca cineva are alta parere,atunci sa vorbeasca….altfel sa taca pe vecie!!!

Respect tuturor barbatilor care fac pe vanatorii!!!!

Reclame

Responses

  1. Nici barbatul nici femeia ci PULA , pentru ca barbatul cand vede o fata buna nu are tupeu sa reactioneze pe moment dar PULA da , ea se scoala :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: